Flyttfirma Lund

Din flyttfirma i Lund- Låt vår kunskap om flytt hjälpa dig att förbättra dina kunskaper Akademi staden Lund!

Behöver du hjälp med din flytt i Lund? Familjflytt är här för dig! Vi sträcker oss längre för att göra din flytt till en positiv och minnesvärd upplevelse. Oavsett om det är för ditt hem eller företag, förstår vi att det handlar om mer än bara att flytta saker – det handlar om att skapa en ny start. Med oss vid din sida är du inte bara kund, du är en del av vår familj. Lita på oss som din pålitliga partner genom hela flytt processen.

Vi förstår att en flytt, oavsett om det är för ett hushåll eller en företagsverksamhet, inte bara handlar om att flytta ägodelar från en plats till en annan. Det handlar om att skapa en ny start, att omfamna förändring och att hantera övergångar på ett så smidigt sätt som möjligt. Familjeflytt är inte bara en leverantör av flyttjänster; vi är din pålitliga rådgivare och stöttepelare genom hela flytt  processen i Lund.

 

Varför välja vår flyttfirma i Lund?

Behöver du hjälp med din flytt i Lund? Familjflytt är här för dig! Vår erfarna och engagerade personal förstår både de praktiska och känslomässiga utmaningarna med att flytta. Vi anpassar våra tjänster efter dina unika behov för att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med högkvalitativa tjänster och överlägsen kundservice är vi redo att göra din flytt till en minnesvärd och problemfri upplevelse. Kontakta oss idag för att boka din flytt eller för mer information. Välkommen till en bättre flyttupplevelse med Familjflytt AB i Lund!Begär Offert

 

2 man + lastbil

490kr/h

(7kr/km)

När det gäller att flytta från flera lägenheter eller mindre företag är det ofta tillräckligt med två personer och en lastbil för den perfekta lösningen för att smidigt och framgångsrikt.

3 man + lastbil

685kr/h

(7kr/km)

För att flytta från större lägenheter till en annan, är det vanligtvis tillräckligt med 3 personer och 1 lastbil. Detta gör att vi kan på smidigast sätt leverera dina möbler både effektivt och mindre kostnad för både parter.

4 man + 2 lastbil

995kr/h

(7kr/km)

 För större flytt till en annan ort kan man behöva 4 man och 2 lastbilar. Detta kan vara smidigast sätt att transportera era möbler och hem till destination snabbare och produktivt från oss till er.