Flyttfirma Jönköping

Flytta med omtanke, En firma med stort hjärta vi sköter flytten

Flyttfirma i jönköping Flytthjälp i Jönköping Flyttstäd i Jönköping

Behöver du organisera bohagsflytt eller en komplex företagsflytt i Jönköping, då kan du känna dig trygg med att Familj flytt AB i  Jönköping är din pålitliga partner. Vår dedikation sträcker sig bortom bara att erbjuda vanliga flytthjälptjänster. Som den främsta flyttfirman i Jönköping är vårt uppdrag att inte bara göra din flytt smidig och problemfri, utan också att göra flytten till en positiv och minnesvärd upplevelse för dig och din familj eller ditt företag. Vi förstår att en flytt, oavsett om det är för ett hushåll eller en företagsverksamhet, inte bara handlar om att flytta ägodelar från en plats till en annan. Det handlar om att skapa en ny start, att omfatta förändring och att hantera övergångar på ett smidigt sätt som möjligt. Familj flytt AB i Jönköping är inte bara en leverantör av flytt tjänster vi är din pålitliga rådgivare och stöttepelare genom hela flyttprocessen. 

När flytt uppdraget har slutförts, erbjuder vi även professionell flyttstädning i Jönköping. Vanligtvis utförs denna tjänsten samma dag som flytten. Vi garanterar självklart kvaliteten på vår flyttstädning

Flyttfirma Jönköping

Vårt erfarna team av flyttexperter är inte bara kunniga inom logistik och hantering av ägodelar, vi är också medvetna om dom praktiska utmaningar som en flytt kan innebära. Därför går vi långt utöver det förväntade för att göra din Flytt så smidig och bekväm som möjligt. Vi är övertygade om att varje flytt är unik, därför skräddar vi våra tjänster för att passa just dina behov och förväntningar.

När du väljer Familj flytt AB som din Flyttfirma i Jönköping får du inte bara tillgång till högkvalitativa flytt tjänster utan också till vårt hårda jobb för bästa service. Vi är här för att lyssna på dina önskemål, svara på dina frågor och göra allt vi kan för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt.

När du behöver en pålitlig Flyttfirma för din nästa bohagsflytt eller företagsflytt i Jönköping, kan du alltid kontakta oss på Familj Flytt AB i Jönköping. Med vår erfarenhet och engagemang kan vi alltid erbjuda bästa pris med bästa kvalitet för eran näst kommande flytt, kontakta oss idag eller fyll i offerten för prisförslag. 

 +  

2 man + lastbil

495kr/h

När det gäller att flytta från flera lägenheter eller mindre företag är det ofta tillräckligt med två personer och en lastbil för den perfekta lösningen för att smidigt och framgångsrikt.

3 man + lastbil

690kr/h

För att flytta från större lägenheter till en annan, är det vanligtvis tillräckligt med 3 personer och 1 lastbil. Detta gör att vi kan på smidigast sätt leverera dina möbler både effektivt och mindre kostnad för både parter.

 

4 man + 2 lastbil

995kr/h

För större flytt till en annan ort kan man behöva vanligtvis 4 man och 2 lastbilar.

OBS! Alla priser är efter RUT-avdrag. För alla timpris bokningar tillkommer en driftkostnad . En minimidebitering på 4 timmar för alla timpris bokningar, önskar man bokning för Fastpris eller har funderingar så kan man alltid mejla oss eller fylla i offerten
Offert förfrågan

Begär Offert

Du får prisförslag vanligtvis inom 1 timme!